Over ons

Over ons

“XL-Games maakt spelen reusachtig”

XL-Games vergroot traditionele, bekende spelen naar reuze formaat. Deze spelen worden, grotendeels, vervaardigd uit een zeer kwalitatief FSC gelabeld Fins berkenhout dat door computergestuurde laserbranders wordt gevormd. Het hout wordt aan beide zijden voorzien van een kunsthars laag waardoor het niet alleen super oogt maar ook gemakkelijk schoon te maken is.

XL-Games zijn geschikt voor jong en oud, ons uitgebreide assortiment biedt voor iedere doelgroep en elke gelegenheid een geschikte oplossing. We staan niet stil, sterker nog, we zijn continu bezig om nieuwe spelen te ontwikkelen en brengen dan ook ieder jaar nieuwe spelen op de markt, hierdoor blijft ons assortiment en uw keuze mogelijkheden groeien!

Ontdek tijdens uw volgende familiedag, personeelsfeest, jubileum, buurtfeest, teamuitje of ander evenement de extra dimensies van het spelen met deze reuze spelen!

Spelen met XL-Games beperkt zich niet alleen tot plezier maken, de XL-Games zijn ook uitermate geschikt om in te zetten voor educatieve doeleinden, binnen de zorgsector en als teambuilding instrument!

XL-Games
© 2019 Copyright XL-Games.be - Bouwelven 11, 2280 Grobbendonk - Belgium
In voorraad Beperkte voorraad Op bestelling